Den gode smaken!

Duften av løk! Nyskåret løk i varm panne. Den surrer innbydende mens den får et gyllent preg. Duften. Du får vann i munnen. Forventninger. Bordet er i ferd med å bli dekket. Du gleder deg til en kulinarisk opplevelse!

Det sies at poteten passer til alt. Vi vil si det samme om løk. Den setter en smakfull spiss på de fleste retter. Det hersker en utbredt oppfatning om at løk er sterk. Noen sorter har mye smak, men variasjonene er store. Måten den tilberedes på, har alt å si for den endelige smaksopplevelsen..

-Det som er godt er usunt, sies det. Løk er unntaket. Den er rik på antioksidanter. Den forebygger hjerte- og karsykdommer og virker reduserende på blodtrykk og kolestrolnivå. Som ingrediens i lavkarbodietter, fungerer den også utmerket. Løk passer til alt!

Gjør løk til en naturlig ingrediens i den daglige husholdningen. En velsmakende ingrediens, som gjør middagen til et høydepunkt i en travel hverdag. Den er enkel å tilberede, den smaker godt og den er sunn. Sett spiss på hverdagen. La det kjennes på smaken!

 


Copyright © Hveem Nord Østre AS / Rediger
Dynasite.no